Како неко може постати члан?

Члан може бити свако ко се професионално или аматерски бави ботаником и који прихвата циљеве, права, обавезе и одговорности утврђене Статутом Друштва. Све особе које имају мање од 14 година могу приступити Друштву искључиво уз захтев који подноси њихов законски заступник. Чланство може бити редовно или почасно.

Чланарина се плаћа на годишњем нивоу, за ђаке, студенте, пензионере и незапослена лица износи 500,00 динара, а за запослена лица 1000,00 динара.

Да бисте постали члан, треба да поднесете писмени захтев Управном одбору путем мејла или лично у просторијама Друштва. Приликом уплате чланарине добићете чланску карту и право да учествујете у активностима или да их сами организујете и тако допринесете успешнијем раду нашег Друштва.


У којој мери вам се свиђа садржај арбореалне флоре Новог Сада?
pollcode.com free polls

"Карловачка гимназија као чувар културне баштине"

У Музеју Војводине је у среду, 25. августа свечано затворена изложба "Карловачка гимназија као чувар културне баштине", а у чијој припреми и одржавању је учестовала и др Милица Рат, члан друштва "Андреас Волни".

Више о националном благу, које се чува у Карловачкој гимна...

Предавање "Таксономија и филогеографија Campanula garganica комплекса"

Позивамо вас да дођете у петак (07. маја 2021.) у 19 часова на Департман за биологију и екологију у Амфитеатар 1, где ће наш драги гост - проф. др Сандро Богдановић (Свеучилиште у Загребу, Агрономски факултет, Завод за пољопривредну ботанику) одржати предавање о звончићима ендеми...

Професор Слободан Јовановић (31.8.1955 – 1.2.2021)

У Београду је 1. фебруара 2021. године у 65. години преминуо проф. др Слободан Јовановић, редовни професор Биолошког факултета Универзитета у Београду.

Све до недавног пензионисања, проф. Јовановић је са много ентузијазма и високе наставничке професионалности изводио н...