Како неко може постати члан?

Члан може бити свако ко се професионално или аматерски бави ботаником и који прихвата циљеве, права, обавезе и одговорности утврђене Статутом Друштва. Све особе које имају мање од 14 година могу приступити Друштву искључиво уз захтев који подноси њихов законски заступник. Чланство може бити редовно или почасно.

Чланарина се плаћа на годишњем нивоу, за ђаке, студенте, пензионере и незапослена лица износи 500,00 динара, а за запослена лица 1000,00 динара.

Да бисте постали члан, треба да поднесете писмени захтев Управном одбору путем мејла или лично у просторијама Друштва. Приликом уплате чланарине добићете чланску карту и право да учествујете у активностима или да их сами организујете и тако допринесете успешнијем раду нашег Друштва.


У којој мери вам се свиђа садржај арбореалне флоре Новог Сада?
pollcode.com free polls

7. Балкански ботанички конгрес - 7BBC2018

Драге колеге и пријатељи,

У име Организационог одбора 7. Балканског ботаничког конгреса - 7BBC2018 имамо велико задовољство да вас позовемо да узмете учешће у конгресу, који ће се одржати у Новом Саду, од 10. до 14. септембра 2018. године, на Универзитету у Новом Саду, Департману за биологију и екологију и у Покрајинском заводу за заштиту природе.

Више инфомација о скупу је доступно на www.7bbc2018.com

Очекујемо вас и радујемо се вашем доласку у Нови Сад поводом 7BBC2018!

др Ружица Игић и др Биљана Пањковић

Председнице Организационог одбора 7ББЦ2018